12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Погребаха бащата на Дянков като куче

отпечатай новината

11.06.2013 18:00 | Видян 2658 пъти

Погребаха бащата на Дянков като куче

Денчо Дянков така и не успя да види известния си син, да си поговорят като хора и да си простят. Последната им среща била преди 26 години. Тогава палавата му майка се развела заради нов любим, а момчето казало на баща си, че не го иска повече и се отказва от него, пише Блиц.

Въпреки опитите на Денчо да си поговори със сина си, въпреки писмата, които му пишел от време на време, младежът останал непреклонен. Приживе той не издържа и каза, че се срамува от детето си, което доведе народа до просешка тояга и пълна мизерия. Дянков и тогава не реагира. Старият човек дълбоко преживял мъката и беднотията на съселяните си и обвиненията, че за това е виновен собственият му син. Той непрекъснато вдигал кръвно от нелепата ситуация, виждал детето си само на телевизора и във вестниците.

"Симеон Дянков е издънка на комунизма. Майка му е комунист още от първи курс в университета и е член на партията. Вторият му баща е преподавател по КПСС. Като се разведохме, баба му го взе в Ловеч. Веднъж се видях с него в един ресторант за един рожден ден и той ми каза, че не трябва да се виждаме. Вторият му баща тормозил майка му да не се виждаме и за да няма такива наранявания, да не го правим", разказа приживе огорченият бай Денчо. Като с нож го прерязали думите на сина му: "Ти вече не си ми никакъв!". Имаше проблеми със сърцето и кръвното и много му беше обидно, че синът му не иска да го погледне, казват съселяните му. Денчо Дянков бе погребан в селото. Известният му син не дойде на погребението на възрастния човек, който бе изпратен в последния си път само от няколко души.

Бай Денчо бе погребан в Разград, като разноските по скромното изпращане поели хора от фамилията Дянкови. Самият Симеон не дал и един лев за погребението на баща си и не пратил и една китка за последно сбогом. Последното, което се знае за Симеон Дянков, е, че замина с любовницата си на екзотична ваканция в Мексико.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !