Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Отвлякоха Вяра

отпечатай новината

12.06.2013 12:15 | Видян 1624 пъти

Отвлякоха Вяра

Певицата с най-характерна бленда и стил Вяра Панталеева посреща лятото с нов музикален проект "Up for the morning".  След пауза около участието си в българското издание на "Евровизия" Вяра е готова с нова песен и клип.

"Up for the morning" се различава от характерното звучене за лятото, защото е в типичен рок стил и звучи нахакано, смело и дръзко. Музиката и аранжимента на песента са на Петър Рангелов, а текста е на Colette Forde.

Видеото на песента е мрачно и доста "екстремно". Вяра е отвлечена и затворена в подземие. Сред тъмни коридори и много врати тя търси изход от своя похитител.

Видеото пресъздава душевността на една жена, която търси себе си в най-дълбоките чувства. „Понякога да избягаш от самия себе си е по-трудно отколкото, ако си заключен и си затворник на любовта”, коментира режисьорът на видеото Любомир Цанков (L.bo) и асистентът му Чавдар Цолов. Реализацията на видеото е дело на "X – future", сценаристи са: Любомир Цанков и Павлин Табашки, а монтажът на Светослав Янков.

Паралелно с новата си песен и клип, Вяра представя пред феновете си в цялата страна нова латино - програма с група музиканти и продължава да води своята вокална формация "Мики Маусчета".
Очаквайте още подробности!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !