Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Алисия първа кръшнала на Ники Михайлов

отпечатай новината

12.06.2013 17:45 | Видян 4113 пъти | Гласували 1

Алисия първа кръшнала на Ники Михайлов

Алисия и новото ѝ гадже Стефан Сечков имали връзка от месец, разкри Шоу. В петък двамата бях хванати от репортер на Блиц на Слънчев бряг и, макар че енергично започнаха да отричат връзката си, нямаше как да отрекат, че са заедно на морето. Ден по-рано пък бившият на Алисия – Ники Михайлов, постна на страницата си във фейсбук: "Don’t worry about me, be happy" ("Не се тревожете за мен, бъдете щастливи"). И добави загадъчно: "Очаквайте скоро..."

Новото гадже на фолкпевицата - Стефан, е брат на продуцентката и бивша тв водеща Вили Сечкова. Самият той пък отговаря за конкурса "Мис България" вече втора година. Ден след като беше хванат с Алисия, и Стефан обяви официално раздялата с приятелката си Александра Михайловска. Също във Фейсбук той написа: "Край на връзка" и даде да се разбере, че е приключил с красивата моделка, с която бяха заедно повече от година. Двамата се срещнаха покрай конкурса за красавици - Александра беше една от кандидатките за короната "Мис България".

Новата афера сложи край на клюките каква е причината за раздялата на спряганата за най-стабилна двойка между фолкпевица и футболист, на която доскоро само Николета Лозанова мътеше водата.

Първите слухове за "драма в рая" се появи в средата на миналия месец. Тогава близки до Алисия и Ники Михайлов разкриха, че вратарят на "Твенте" изпратил всичкия багаж на фолкпевицата по куриер в апартамента ѝ в София, купен преди време от Валери Божинов. Алисия пък отказвала да разговаря с когото и да било и карала на успокоителни. Според същите източници причините за раздялата били ясни - безконечната ревност от страна на Алисия и постоянните поводи, които пък ѝ дава футболният национал, пише Шоу.

Алисия запази ледено мълчание по темата, но Малката Перука разпалено опроверга слуховете: "Това е първият и последен път, в който обръщам внимание на публикации на някакви жълти вестничета и сайтове. Не ги чета и се дразня, когато някой ми разказва за техните измислици. Но явно днешните писания са придобили прекалено широка гласност, щом дори и сериозните медии звънят за коментари. Ще кажа само, че ако един ден с Алисия решим да се разделим, то ще бъде по цивилизован начин и нашата пиарка ще съобщи лично за това. И още нещо - преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук. Нямам какво повече да добавя", написа вратарят на националния отбор на България на страницата си във Фейсбук.

Но... само два дни по-късно пиарката на двойката разпрати официално съобщение до медиите, в което информираше за раздялата им. "Уважаеми журналисти, през последните повече от две години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия", пишеше в писмото, подписано от Алисия и Николай.

Източници на Шоу разкриха, че по това време Алисия вече е била забърсала младия Стефан Сечков. Страстта ѝ не останала скрита и за Мамин Ники, който обаче смятал, че става въпрос за временно увлечение.

Алисия се събра с Ники Михайлов, след като се раздели с бащата на детето си - Валери Божинов. Валери пък е женен за бившата приятелка на вратаря на националния отбор по футбол Николета Лозанова. Сложните отношения между четиримата дадоха доста хляб на медиите, тъй като дълго време двойките, или по-скоро нежната част от тях, водеше ожесточена словесна война. Месеци наред Алисия и Николета се надпреварваха да се хвалят коя е получила по-скъп или по-романтичен жест от мъжа до себе си, мереха си екзотичните почивки и снимките със страстни прегръдки с любимия... "Сега най-после Николета ще се успокои, че бившият ѝ няма да има нищо общо с бившата на мъжа й. А може и да го утеши разбитото му сърце...", коментират светски стръвници.

В момента обаче Алисия и Стефан са разделени. Фолкпевицата има участия в страната, а Сечков обикаля България за кастингите за "Мис България". Конкурсът ще стартира на 15 юли и ще се излъчва по ТВ7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !