Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Захари Бахаров на косъм от смъртта

отпечатай новината

13.06.2013 17:00 | Видян 3721 пъти

Захари Бахаров на косъм от смъртта

Звездата от "Под прикритие" Захари Бахаров бил на косъм от смъртта в ледените и дълбоки води на Дунав преди 16 години. Драматичният инцидент бележи детството на един от най-популярните ни актьори. Захари и баща му Иван се преобръщат с моторна яхта в един от най-опасните участъци на реката, в близост до град Лом, разкрива Галерия.

Пет часа двамата са в неизвестност. Спасителни екипи претърсват огромни участъци, докато ги намерят. Баща и син оцеляват по чудо. "Това е може би най-болезненият спомен в моя живот. Яхтата просто се удари в нещо. Преобърнахме се и наистина за малко щяхме да се удавим.

Имах чувството, че никога няма да изплуваме с баща ми и да се доберем до сушата. Беше студено, мръсно и гадно. Никога няма да изхвърля този спомен от съзнанието си", спомня си до ден днешен актьорът.

В крайна сметка случайно преминаваща румънска лодка им помага. Часове наред Бахаров и баща му не успяват да се свържат с близките си. През това време майката на известните Явор и Захари, уплашена до смърт, звъни на спасителната служба. Два екипа тръгват да ги търсят. Едва след няколко часа откриват бедстващите.

По ирония на съдбата години преди това големият български актьор Георги Георгиев-Гец претърпява почти същия инцидент. При заснемането на първата серия на "На всеки километър" незабравимият актьор едва не се разделя с живота в мътните води на Дунав. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !