12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кали се забърка със затворници

отпечатай новината

14.06.2013 10:00 | Видян 1615 пъти

Кали се забърка със затворници

Фолкпевицата Кали ще дели една сцена със затворници. Поводът е новият ѝ проект, в който ще участва пандизчийската група "Отряд 13". С тази провокация тв водещата на "Споделено с..." по TV7 ще се впусне и в ново музикално поприще.

Чалга блендата ѝ ще бъде съчетана с рокаджийския саунд на музикантите, които сформират бандата си в края на 2006-а в затворническото общежитие в Казичене. "Различна е от това, което се смята за комерсиално на попфолк пазара. По-скоро песента е насочена към хората с повече опит и по-зрелите”, разясни за новото си парче изпълнителката на хита "Няма страшно".

Текстът на песента е на Росен Димитров, а клипът е поверен на Ники Нанков. Хитовата изпълнителка не крие, че е направила кавър на сръбската песен Daleko si на Аца Лукас и Ивана Селаков. Заглавието на българската версия все още се пази в тайна.

С новите си дуетни партньори от затвора Кали се запознава покрай работата си в телевизията. "Отряд 13" били гости на предаването ѝ "Споделено с...", а покрай интервюто дошла и идеята да забият общо парче, съобщава Монитор.

"Освен с тях имам намерение да направя съвместни проекти и с други гости в моето предаване, които имат певчески възможности. Ще ми се да реализирам проект, който ще се казва "Споделено" и да е пълен с такава музика, така че ще има още рок парчета", разкри звездата на "Пайнер".

Всички членове на "Отряд 13" вече са излежали присъдите си, но пандизът е мястото, където репетират. През лятото на 2008-а групата направи национално турне из българските затвори под наслов "Напред и нагоре". Дебютният албум на музикантите е озаглавен "От другата страна", а гост-музиканти в него са Софийската филхармония под диригентството на Влади Джамбазов, Наско от Б.Т.Р., Красимира Семерджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !