В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Алисия: Създадох песен на хапчета и тежък алкохол

отпечатай новината

17.06.2013 17:45 | Видян 3155 пъти | Гласували 1

Алисия: Създадох песен на хапчета и тежък алкохол

Фолк певицата Алисия коментира начина, по-който е създала последната си балада - Познавам ли я, а именно - в състояние на тежка депресия, на хапчета и тежък алкохол. „Вдъхнових се от медиите и реших да направя за една нощ баладата, нищо, че е написана още преди два месеца, но да кажем, за да е по-интересно - това е балада, инспирирана от писанията, направена за една нощ.

Изстрадана, изживяна, защото както прочетохте във вестниците, бях барикадирана във вкъщи. На хапчета и на тежък алкохол създадох тази балада“, заяви иронично Алисия в тв интервю. Буквално часове преди заснемането на видеото изпълнителката на Ара Мюзик не пропусна да коментира и слуховете около евентуалната й нова връзка с по-млад мъж: „Възнамерявам да я изживея и пресъздам тази балада с по-млад мъж, хубав мъж".

Защото както е ясно в публичното пространство, аз си падам по по-млади мъже от мен и не мога да си изневеря на стила“, каза още бившата на Валери Божинов. От новия брой пък на Супер 19` може да се информирате за мамините милионерчета минали през леглото на изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !