Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Бийч барове & клубове

отпечатай новината

18.06.2013 09:30 | Видян 4527 пъти

Бийч барове & клубове

Бали
Potato Head


Това е един от най-модните клубове на плаж в целия свят, защото съчетава по удивителен начин отлична кухня в бистро и класен ресторант, както и лаундж, където свирят най-добрите банди и диджеи пускат музика. Хитър номер е сервирането на напитките в чаши с причудливи форми.

Барбадос
Lone Star


Малко е странно в тропически рай човек да яде овчарски пай, толкова типичен за Англия, но в този плажен клуб всичко им се получава. Най-много от това всичко стават коктейлите на база ром, с които е световноизвестен. Което кара мнозина да прощават наличието на fish&chips в менюто.

Бразилия
Rocka Beach


Рио е класика, но Бусиос е хит. Там е клубът, който е отличен от Травелър заради неговите диджейски партита. И не само. Върху белоснежния пясък на този сърфърски рай се сервират уникални местни спрециалитети и всеобщи фаворити в храната като чудни калмари.

Хърватия
Hula Hula


Остров Хвар е любима парти дестинация за много европейци. Независимо дали за плаж, за кафе, за сладкиш или за по-сериозно хапване предпочитаната дестанация на тази яхтаджийска педя земя е клубът в хавайски стил, който е признат от Травелър. Барби кебап, хрупкави палачинки флейта и други микс-специалитети са превърнали мястото в моден писък. Наред с най-популярния коктейл на бара Кайпирошка, международната светска тълпа се налива и с Боровинка – местния плодов ликьор.

Ибиса
Babylon Beach, Blue Marlin, El Chiringuito


Призът за най-добър плажен клуб на световноизвестния парти остров Ибиса е разделен между три завнедения. Първото от тях е в класически балеарски стил с бели ленени шезлонги. Направено е от семейство и човек само след един обяд се чувства като у дома си завинаги. Второто от заведенията е друг тип – то е онова, което британците наричат хип. Събира банкери и всякакви други хора със златни, диамантени и черни кредитни карти, които пилеят пари с удоволствие. Хаус музика свири ден и нощ, докато разположени на диваните тузарите ядат и пият. Диджеят Том Крейн е запазената марка на клуба. Третото от отличените заведения е идеално, ако човек търси гурме – пресни стриди, фламбирани миди и какви ли не други пирумици на прочутия плаж Кабайе. Двойните легла за припичане са любими на посетителите.

Сицилия
Ruin


Велико кафе – това е най-честия възглас, който може да се чуе в заведението. То представя Италия, каквато се помни – с кафето, пиците, домашните ястия и сладкиши и всичко това, приготвено невероятно вкусно и красиво. Клубът си пада малко еко, което е добре заради липсата на дрескод. Това пък позволява хората да идват боси в хитовото заведение на Треско.

Сейнт Бартс
Hotel St.Barth Isle de France


Наричат това място „тотална сцена за знаменитости”, защото всички са минали оттук  - от Джей Зи и Бионсе до руските милиардери. Важи максимата, че ако някой не е Някой, значи не е там. Прочуто е гуакамолето, а също сьомгата тартар и чипса от жито. Пунша с ром е фаворит. Коктейлите се пият от 11,30 сутринта, а плажните чанти са Ермес Бъркин.

Южна Франция
Le Club 55

Това е класика на Сен Тропе, която още е на мода.

Hostellerie Provencale Port-Cros


Точно срещу летището на Тулон, ако хванете лодка, ще намерите три невероятни острова. Всичко е в стила на старата школа. Сервира се най-доброто мохито извън Куба. Морето е кристално чисто. Няма къщи и хотели. Нито пък тълпи. Няма нищо общо с Южна Франция.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !