Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Победителя в "Къртицата" откачи

отпечатай новината

19.06.2013 09:00 | Видян 3288 пъти

Победителя в

Първият сезон на „Къртицата" в България вече има победител. Това е баскетболистът Любо, който прекара 3 месеца, обсебен от идеята да спечели. Той си тръгна от шоуто с чек за 137 450 лева, но и със сериозни психически проблеми като следствие от крайната си амбиция, пише vsekdien.

След три месеца обсъждате кой е Къртицата, в нощта на понеделник срещу вторник стана ясно, че това е актьорът Кирил Ефремов. Той няма да вземе и стотинка от шоуто, защото 63% от гласувалите зрители го разкриха. Въпреки това обаче беше усмихнат и щастлив.

За разлика от него победителят Любо, който спечели близо 70% зрителска подкрепа и парите на групата, беше пред нервен срив. Дори когато стана ясно, че е един от тримата финалисти и изходът от шоуто вече е единствено в ръцете на зрителите, той не спираше да повтаря като мантри факти за Кирил, убеден, че ще му трябват, за да победи.

Когато и последният тест беше преминат, финалистите Любо, Марина и Кирил влязоха в студиото, за да изчакат на входа своя ред за излизане на сцената. Скрити от камерите, актьорът и бургазлийката започнаха да се прегръщат с близките си и останалите участници в играта.

Докато всички се смееха и забавляваха, Любо се скри зад едно пано и започна да преписва и зубри нещо, което си беше отбелязал на лист хартия. Той не забелязваше нищо около себе си, дори не подаде ръка на познатите си. След като най-после спря да пише, се свря в един ъгъл и започна да говори нещо сам на себе си. Обсебен от мисълта за победата, той дори не погледна бившата си любима Рут, която опита всичко, за да привлече вниманието му, но не успя.

„Това не е нормално поведение, момчето има нужда от специализирана помощ", коментираха от екипа. Психоложката Ани Владимирова пък, която беше седнала сред публиката, само повтаряше: „Горкият Любо! Много се измъчи!". Вероятно ще са му нужни седмици, докато се отърси от шока, преживян в „Къртицата".

Снимка: Цветан Несторов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !