Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Обраха Стефани

отпечатай новината

26.06.2013 15:00 | Видян 2695 пъти | Гласували 1

Обраха Стефани

Неприятен инцидент помрачи почивката на младата надежда на "Ара мюзик" Стефани, нейния любим – футболиста Георги Мирчев и техни приятели, които решили да избягат от големите жеги на първия летен ден в Благоевград в заведение в парка "Бачиново", пише Галерия.

Малко преди края на обяда, Стефани отишла до тоалетна, оставяйки чантата си на пейката до Георги. Той пък станал да говори по телефона. Приятелите им, които седяли на срещуположната пейка, оправили сметката и тръгнали, без да забележат, че на другата е останало нещо. Не повече от минута след това изпълнителката се върнала на масата, която вече била празна.

"Носех 200 лв. в себе си, сума, която може да се преглътне, но чисто по женски ме е яд за чантата от известна и скъпа марка, която си купих съвсем скоро, както и за мобилния ми телефон. А най-гадното в случая е, че тепърва ме чака голяма разправия с вадене на нова лична карта и шофьорска книжка. Признавам нашата невнимателност, но все пак се чудя как може да има толкова непочтени и нискоморални хора, които да се възползват за секунди от всяка ситуация", вайка се Стефани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !