бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Слави се натиска с манекенка

отпечатай новината

26.06.2013 17:00 | Видян 2486 пъти

Слави се натиска с манекенка

Телевизионният водещ Слави Трифонов беше списпан с едрогърда манекенка, с която се натискат в нощно заведение. Пищната Звезделина Иванова сама се хвали с завоеванието на всеослушание сред други манекенки.Нещо повече, за доказателство Звезделина показва и фотос, на който тя буквално е впила устни в Дългия. Трифонов хич не се дърпа, любовно е навел глава към нея. Пикантната снимка е направена преди няколко месеца.

По това време Трифонов е официално обвързан с балерината от балет "Магаданс" Мартина, но по всичко личи, че е не е устоял на чара на цицорестата варненка, пише bgdnes.bg. Всъщност Звезделина хич не е случайна фенка на Дългия, щракнала се за спомен с него. Тя е една от най-пробивните златотърсачки в последните години, която не се спира пред нищо, за да прилапа известен мъжага с тлъста банкова сметкa.

Говори се, че моделката е разделила Красьо Черния и фолк дивата Магда. Звезделина сама пуска слуха, че неведнъж е била в леглото на Ники Михайлов и то точно преди раздялата му с Алисия. Тя не спирала да повтаря пред приятелките си, че иска да е "Мис България 2013" и ще направи всичко възможно да постигне целта си.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !