Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Икебаната: Рут излъга за бебето

отпечатай новината

27.06.2013 09:15 | Видян 2584 пъти

Икебаната: Рут излъга за бебето

Eдна от най-обсъжданите теми в екстремното шоу „Къртицата" - бременността на певицата Рут Колева от бившето й гадже Калоян, може да се оказа кьорфишек". Един от участниците в Базата - Деян Икебаната, разкри, че продуцентите на предаването Иван и Андрей сами измислили сюжета със забременяването й, за да вдигнат рейтинга на „Къртицата". И хитрият им план наистина сработи, тъй като и след финала на шоуто зрителите не спираха да се вълнуват направила ли е аборт Рут, или ще задържи детето, научи vsekiden.

Най-прозорливите от тях се усъмниха, тъй като певицата не спираше да пуши, пиеше и се включваше в тежките мисии наравно с останалите участници. По време на гостуването си в предаването на Карбовски Рут се изнерви от любопитството на водещия и така и не можа да отговори от колко седмици е бременна.
„Току-що разбрах, че не е бременна. Нарочно била пусната такава информация, за да стане скандал. И аз се усъмних, защото тя нонстоп пиеше и пушеше. Ако ти носиш дете в утробата си, би трябвало да спреш. Но от 3 места ми казаха, че не е бременна, че е нагласено. Не знам защо, може би за рейтинг...", размишлява Икебаната.

Източник на „Всеки ден" обаче е категоричен, че Рут наистина е заченала. Вестникът ни пръв разпространи сензационната вест, така че няма как това да е сценарий на продуцентите. Според запознати в момента Рут нарочно пуска лъжата, че бременността е била сценарен трик за вдигане на рейтинга, за да може да оправдае аборта, който най-вероятно е направила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !