Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Милото открадна Калин Врачански

отпечатай новината

27.06.2013 09:30 | Видян 2199 пъти

Милото открадна Калин Врачански

Калин Сърменов покани най-голямата звезда на театър „София" в Сатирата и е на път да го открадне. Засега актьорът от „Стъклен дом" ще играе само в една постановка на сцената, която ръководи Милото от „Седем часа разлика".

Герои от трите най-любими родни сериали се събират в Сатиричния театър за най-новата пиеса. Освен Врачански и Сърменов в нея ще участва и Големия близнак Кирил Ефремов от „Под прикритие". Постановката се казва „Златният телец" и репетициите за нея вече започнаха.

Първата беше насрочена веднага след приключването на шоуто „Къртицата" по ТВ7. Кирил Ефремов обаче я пропусна, защото беше твърде зает да дава интервюта, след като се разбра, че именно той е бил саботьорът в риалитито, а после замина да си почине няколко дни на морето. Въпреки това обаче работата по новия спектакъл тече с пълна сила.

Калин Врачански пък бил много доволен и тъй като вече не е на щат в театър „София", може и да бъде назначен в Сатирата. Милото, още след като стана шеф на трупата, се закани да привлече най-хитовите актьори. Той вече направи удар с „Трите мечки" - Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Сега разчита на пълни салони и за дуото Врачански - Ефремов.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !