Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Легендата на руския рок Борис...

Легендарният музикант Борис Гребеншчиков и неговата...

Деян Донков е призрак в нов БГ хорър

отпечатай новината

01.07.2013 13:00 | Видян 1702 пъти

Деян Донков е призрак в нов БГ хорър

Актьорът Деян Донков играе ролята на призрак в новия български късометражен филм Призрак, който е продуциран от участничката от Биг Брадър Зара Димитрова. В другите главни роли ще видим Яна Кузова и Пламен Димов, научи Супер 19'.

Специално за снимките миналата година дойде и холивудската актриса и водеща Си Си Пъркинсън, която остана очарована от Деян Донков. Двамата ще бъдат в двете главни роли като Деян ще бъде в ролята на единия призрак, а Си Си - другия, който ще се казва Елизабет.

За почитателите на конния спорт Пъркинсън е позната като професионален състезател. Кариерата й върху седлото продължава девет години. Постепенно тя пробива в света на филмовата индустрия именно с умението си да язди. След като натрупва опит, Си Си създава продуцентска компания, която се казва Си Си Вариети Т Ви.

Появата й на червения килим на някои от най-големите филмови премиери й помагат да създаде добри контакти с известни актьори, продуценти и други хора от света на шоубизнеса. След това актрисата решава да се пробва и зад камера, като започва да режисира филми.

Сред продуцентите на Призрак са и създателите на хитовия български филм Тилт, който неотдавна пожъна огромен успех в Германия. Очаква се Призрак да бъде представен на различни филмови фестивали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !