Гери-Никол лъсна без сутиен

Поп и фолкпевицата Гери-Никол си направи нова...

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Наша ученичка показва филм за толерантността в САЩ

отпечатай новината

02.07.2013 13:45 | Видян 1424 пъти

Наша ученичка показва филм за толерантността в САЩ

Страхотната интерпретация на темата "Толерантността е..." на ученичката Кристина Ценова й донесе невероятния шанс да покаже филма си в киното на Робърт де Ниро "Tribeca Cinemas" в Ню Йорк.

С много ентусиазъм и професионализъм твориха в продължение на няколко месеца тийнейджърите по темата "Толерантността е..." в рамките на уникалния конкурс за късометражен филм "Reporteen 2013". На церемония в кино "Влайкова" в столицата бяха раздадени невероятните награди от конкурса, организиран от Център за образователни инициативи и Фондация "Америка за България", научи dir.bg.

Жури в състав Надя Захариева  (програмен директор "Изкуства и култура" на Фондация "Америка за България"), Катя Атанасова (продуцент в БНТ), Геновева Димитрова (кинокритик), Петър Кауков (заместник-директор на Младежки театър "Николай Бинев"), Цветан Цветански (председател на Управителния съвет на "Център за образователни инициативи") избра победителите в конкурса.

Голямата награда на журито - DSLR камера Canon EOS 650D, както и излъчване на филма в киното на Робърт де Ниро Tribeca Cinema в Ню Йорк по време на Фестивала за българско кино So Independent NY през февруари 2014 г. спечели десетокласничката Кристина Ценова. Кристина е ученичка в ГПЧЕ Плевен и участва за втора година в Reporteen, като през 2012 също намери място сред финалистите в конкурса. Вижте нейния филм:

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !