Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Продължават подозренията към Джена

отпечатай новината

18.08.2008 13:39 | Видян 14370 пъти | Гласували 2

Продължават подозренията към Джена

Колежки на Джена подозират певицата в интимни отношения с Митко Димитров-Пайнера, споделя "Експрес". Припомняме ви, че слуховете тръгнаха още след като младото попълнение даде интервю за списание СЛАВА, в което заяви: "Радвам се, че съм любимката на шефа". Тя се превърна в една от най-актуалните звезди на музикалната компания още преди да се превърнат в хит повечето от парчетата й.

Под въпрос е и заслуженото участие на Джена на лятното турне на "Пайнер", на което не участваха много от утвърдените таланти, но място за нея на сцената се намери. "На турнето всеки е според изгодата. Някои си плащат, а други са просто любовници на шефа", коментират злите езици. От фирмата твърдят, че въпросните по-близки взаимоотношения между певицата и боса са само слух и че няма нищо такова, но запознати казват, че Джена не пропускала да наминава през офиса на Пайнера, като се задържала там за не по-малко от час. Говори се също, че заради цялата тази история г-н Димитров имал доста сериозни проблеми и със съпругата си.

За да се размият слуховете около любовната афера, младата пайнерка се появила на един от концертите с тайнствен мъж, за когото се разбра, че името му е Наско и се занимава с компютри. И макар някои с насмешка да го спрегнаха за неин роднина, Джена реши да не коментира кой какъв е. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !