Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Генка Шикерова сменя Лора Крумова

отпечатай новината

04.07.2013 09:00 | Видян 2039 пъти

Генка Шикерова сменя Лора Крумова

Най-добрата приятелка на Лора Крумова я сменя на екрана, научи „Всеки ден". Това е репортерката на Би Ти Ви Генка Шикерова. Тя поема щафетата в двете предавания „Тази събота" и „Тази неделя" от септември, когато се очаква титулярката на този пост да роди и да излезе в майчинство.

Лора и Генка се познават повече от 15 години. Близки са още от времето, когато са прохождали в журналистката в „Канал 3", откъдето тръгва кариерата и на двете. След това работят рамо до рамо в Нова тв. Генка първа се мести в Би Ти Ви още при старта на медията. След време успява да изтегли там и приятелката си Лора, когато Нова тв я сваля от екран като водеща на сутрешния блок и й предлага да стане обикновена репортерка.

Сега Лора връща услугата на Шикерова. Тя лично е подхвърлила на ръководството на Би Ти Ви, че Генка е най-подходящият човек, който може да я замести в „Тази събота" и „Тази неделя". Засега от телевизията се опитват да пазят рокадата в тайна. Тя най-вероятно ще бъде обявена в края на месеца. Единственото, което се съобщава официално, е, че заместникът на Лора е избран отдавна, дългогодишен кадър е на телевизията, обичано лице, което е доказало своя професионализъм. Генка Шикерова отговаря на всички тези характеристики. Тя е една от най-добрите журналистки на Би Ти Ви и няма нито едно черно петно в биографията си. Тя вече тренира за водеща на „Тази събота" и „Тази неделя".

Допълнителен бонус, заради който везните са натежали в нейна полза, е, че наскоро роди и не се очаква в скоро време да прави тази стъпка отново. Генка ще остане водещ на сутрешните блокове през уикенда, докато Лора се върне на работа. През свободното си време пък двете дружки ще гледат заедно бебетата си. Те и това лято ще почиват семейно на морето, където паркират караваните си една до друга.

Снимка: Vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !