Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Уди Харелсън: Лошата храна е убиец номер едно

отпечатай новината

05.07.2013 17:15 | Видян 1764 пъти

Уди Харелсън: Лошата храна е убиец номер едно

Звездата от филма "Зрителна измама" е вегетарианец и не консумира месо, млечни продукти, захар. Той смята, че поглъщането на лоша храна е по-смъртоносно от употребата на наркотици или консумацията на алкохол, пише actualno.com.

"Ако се вземе предвид самоубийственото поведение на някои хора, храненето им вероятно е на първо място сред свързаните с него фактори, заяви актьорът пред сп. "Шортлист". Казано с други думи, пътят към гроба минава през устата."

51-годишният Харелсън е известен с дейността си в полза на околната среда и подкрепата си за легализирането на марихуаната. Уди настоява, че тези въпроси го вълнуват.

Той не е разтревожен, че вижданията му могат да допринесат за омаловажаване на актьорските му успехи. Запитан дали противоречивите му понякога схващания могат да хвърлят сянка върху кариерата му, звездата от сериала "Бар Наздраве" отговори, че ако това се случи, ще обвинява само себе си.

"Смятам, че върша добра работа като актьор и че съм помогнал на някои хора, отбеляза Харелсън. Не си струва да се безпокоя, че вижданията ми вероятно не се харесват на всички."

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !