12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Транссексуален се пробва на Мис Силикон 2013

отпечатай новината

10.07.2013 12:00 | Видян 3860 пъти

Транссексуален се пробва на Мис Силикон 2013

На 19 юли в клуб Bedroom на Cacao Beach в Слънчев бряг ще се проведе конкурса Мис Силикон 2013. За пети пореден път  участнички от цялата страна ще се борят за титлата, а по повод малкия юбилей, организаторите на събитието са подготвили много изненади за присъстващите. Момичетата, които тази година ще се включат в надпреврата ще бъдат 13 и ще преминат през три тура, за да могат да стигнат до финала. Специално за гала вечерта на Слънчев бряг ще акостира и Мис  Естетик Колумбия, която има корона от конкурса, който е аналог на родния Мис Силикон. В борбата за титлата ще вземат участие една гъркиня и рускиня.

За първи път в историята на конкурса до участие е допуснат и транссексуален, които е сред най-сериозните претенденти за голямата награда. Това е Джулиана Джейма, която е българка, но от години живее и работи в Монте Карло. Тя е горда носителка на 350 кубика силиконов бюст.

И тази година голямата награда е подсигурена от Aesthe Clinic на д-р Ильо Стоянов. Има и една специална награда от пластичния хирург д-р Зиад, който ще подари на победителката специално изработена спалня. Кандидатките за Мис Силикон 2013 и тази година ще бъдат оценявани от звездно жури.

От миналата година организаторите решиха конкурса да налага някаква определена кауза. През 2012г. тя беше „Не на фалшивият силикон!“.  Тази година мотото на конкурса ще бъде: Равни права за всички! „Тази година призоваваме всички, да приемат различните. Ние смятаме, че никому не е нужно да обявяваме хомосексуалността, бисексуалността и транссексуалността за противоестествени и особено вредни, и да твърдим, че всяко противоестествено взаимоотношение между двата пола или между представители на един и същи пол представлява обезценяване на човешката личност", споделя Мариана Маринова, която е лицензиант на Мис Силикон. Мисис България 2007 смята, че е дълг на институциите да защитят правата на гражданите, тъй като все пак живеем в европейска държава.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !