Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Венета Райкова – лъжкиня №1!

отпечатай новината

11.07.2013 12:30 | Видян 3402 пъти

Венета Райкова – лъжкиня №1!

В последното издание на предаването си за сезона Венета Райкова неочаквано разкри, че самата тя имала рак, който ѝ открили, когато била едва 20-годишна. Тя беше поканила в студиото на "Горещо" колежката си Нана, която да разкаже за трудната си битка с рака, и разчувствана, Венета хвърли поредната "бомба". Която обаче се оказа със закъснител, показа разследване на Шоу.

Преди осем години обаче в рубриката "Детектор на лъжата" на списание "Тема" Венета казва точно обратното! И уредът го отчита! На въпроса: "Коя е най-голямата лъжа, която е била тиражирана за теб?", тя отвръща, без да се замисли: "Че съм болна от рак. Даже и колеги от сериозната преса са ме питали дали съм болна, дали ще умирам. Е, не съм болна и няма да умирам!".

"Царицата на пиара" направи мелодраматично предаване за финал на сезона, та на есен още по-драматично да го открие с подробности за болестта и лечението си. Възможно, но малко вероятно е да направи "разтърсваща" изповед и в септемврийския брой на ведомственото на Нова тв сп. "Ева" или да "продаде рака" на някое друго списание срещу сериозна сума, коментират запознати с пинизите ѝ.

Именно на това те отдават Венетините истерии от миналата седмица, когато медиите "гръмнаха" хвърлената от нея бомба и тя се възмути как може да ѝ го причиняват. "Прави се на сърдита, но всъщност това е била целта ѝ - да поддържа интереса по темата, но без да коментира никъде, а наесен да разкрие "цялата истина". Или в името на рейтинга, или в името на парите. Или и двете", коментират в интернет.

Кога Венета Райкова всъщност казва истината? От дългогодишната ѝ кариера на публична жена става ясно, че случаите могат да бъдат преброени на пръсти. От страницата си в социалната мрежа фейсбук Венета Райкова ежедневно дава информация за себе си, коментира събития от светския живот или ругае медии, които са имали "неблагоразумието" да се усъмнят в честността ѝ. През април тази години тв водещата изригна, че интернет сайтове са посочили всички корекции по тялото ѝ, на база сравнение между сегашни нейни снимки и фотоси отпреди 15 години.

"Публично призовавам сайта да се свърже с мен и да провери и един път завинаги да спре да лъже! Нямам корекции нито на бюста, нито на носа, нито на устните, нито новата простотия от днес - за операция на клепачите! Нямам и ботокс където и да е! Стига вече!!!", написа водещата в социалната мрежа, вероятно, разчитайки на късата памет на зрителите си.

Но... През 2008 г. в статия със заглавие: "Само Венета Райкова призна за ботокса", вестник Стандарт (срещу когото водещата на “Горещо” не е възразила) пише: "В светските среди у нас се говори, че почти всяка от известните ни дами, в това число фолк звезди, манекенки и бизнес дами, си слагат ботокс. Това обаче официално си признава единствено Венета Райкова, която още по време на участието си във "ВИП брадър" на всеослушание коментираше колко болезнена била употребата му". През същата година Райкова посвети цяло издание на "Горещо", в което дори демонстрира как ѝ слагат ботокс и колко добре действа на кожата ѝ препарата!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !