Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Роско от Deep Zone взе второ място за ремикс

отпечатай новината

19.08.2008 14:49 | Видян 2792 пъти

Роско от Deep Zone взе второ място за ремикс

Роско от Deep Zone Project се класира на втора позиция в конкурс за ремикс на хаус класиката “Music Is The Answer” на Дани Теналия. Състезанието беше организирано от водещия Интернет портал за електронна музика Beatport и лейбъла на Теналия – Twisted Records. Ремиксът на българина, който е в електро - хаус стил, се състезаваше заедно с още 623 различни варианта на парчето, което е своеобразен рекорд за подобен тип конкурси. От тях бяха избрани 10 ремикса от феновете и 25 ремикса от служителите в Beatport, които да продължат в надпреварата. Финалното класиране е дело на самия Дани Теналия, който поставя на първо място ремикс на Габриел Везола от Холандия и DJ Роско от България на втора позиция. Теналия е звъннал лично на победителите, за да им съобщи радостната новина. Избраните ремикси ще бъдат включени в новото юбилейно издание на „Music Is The Answer”.
„Усещането да си на първо място в този конкурс сигурно е невероятно, но и удовлетворението да си на второ също е толкова силно”, сподели Роско.

Роско започва диджейската си кариера през 1991 г., а с продуциране се занимава от 1998 г., когато става един от създателите на проекта Deep Zone Project, в който участва като съпродуцент, DJ, саунд дизайнер и аранжьор. Работил е на една сцена с почти всички диджеи в България, както и със световни имена, последните от които са Dave the drummer, Da Hool, Alex Kvitta, Amok, Cave, D.A.V.E. The Drummer, Leo Laker & Martin Montana.
“За конкурса разбрах по телефона от своята съпруга, докато бях на национално диджей турне с моите колеги”, продължава разказа си Роско. „След като приключи, вече оставаха само две седмици до края на конкурса. Сроковете наистина бяха много кратки, но се радвам че успях да се справя добре.”
След този пореден успех в световните среди започна все по-често да се говори за Българската Хаус Мафия – Deep Zone, Балтазар и Джак Рок.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !