Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мис България: Владо Карамазов е най-готиният мъж в България

отпечатай новината

15.07.2013 11:00 | Видян 7335 пъти | Гласували 1

Мис България: Владо Карамазов е най-готиният мъж в България

Габриела Василева е носителка на титлата Мис България 2012. Тя е на 21 години, от Бяла Слатина. Учи в УНСС, специалност Икономика и бизнес. Висока е 180 см, а мерките й са 87/61/90. Габриела е зодия Рак, а мотото й е Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си. Обича семейството си, близките си и кучето си страшно много. Габи с удоволствие прие поканата на Супер 19` за интервю и откровенно говори за живота, за предстоящото тв риалити, което ще избере Мис България 2013, за готините мъже в България и за протестите по улиците на София.

Габи, ти беше част от екипа по време на кастингите за Мис България 2013, как ти се стурват претендентките тази година?
Различни, наистина много различни, сами ще се уверите от днес. Стартът ще бъде даден тази вечер по TV7 и новите претендентки ще влязат в Замък като истински принцеси. А техни домакини ще бъдат супер готините Камелия и Кирил Ефремов.

Какво трябва да знае една бъдеща Мис България?
Че няма да й е много лесно в началото, но просто трябва да бъде искрена, дейна, отговорна, изпълнителна, дружелюбна, мотивирана, усмихната 24 часа в денонощието и би и било по-лесно да стане една успешна Мис. Трябва да знае, че продуцентите на конкурса ще й помагат, защото титлата е една голяма отговорност.

На теб кое ти беше най-трудно през тази година с корона и кои са най-запомнящите моменти?
Трудно чак не, малко по-трудоемко ми бе съчетаването на всички неща, с които се занимавах. Цялата година ми е запомняща се, постоянно ми се случват страхотни неща

Смяташ ли че тв сериалът Мис България 2013, който тръгва, ще има успех и ще се хареса на зрителите?
Убедена съм, че ще бъде успешно. Подобен формат не е правен до момента в България. Та те искат да съберат на едно място само момичета. Представяте ли си? 100% ще е много забавно и ще има освен големи дози красота и много екшън, защото бъдещите принцеси ще имат различни задачки – не само да бъдат красиви. Техните воля, интелект и чувство за хумор ще бъдат подложни на изпитание. А най-важното според мен е това, че тази година зрителят ще бъде този, който ще контролира предаването – той ще гони участнички, той ще избере следващата Мис България.

Ти самата би ли влязла затворена в една къща да живееш с толкова момичета?
Човек не знае какво ще му поднесе животът.

Всяка година правим класация на Най-горещите мъже в България. Според теб кой е най-готиният мачо по нашите географски ширини?
Има много привлекателни мъже в България, лично аз бих сложила в тази класация Владо Карамазов, който е моят личен фаворит.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !