Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Миро се изгаври с Петя Дикова

отпечатай новината

15.07.2013 15:30 | Видян 4669 пъти

Миро се изгаври с Петя Дикова

Петя Дикова и Миро се изпокараха в ефир. ТВ водещата беше поканила музиканта в своето предаване, но още първият й въпрос стана повод двамата да започнат да си говорят накриво. Тя показа снимка на Миро като съвсем млад, на която позира с легендата Емил Димитров, и съобщи, че това е фотос от абитуриентския му бал: "Много жълти вестници четеш! Спри да четеш жълтата преса! Това е "Златният Орфей" от 1995 г.", скастри я певецът, пише Всеки ден.

Петя Дикова сериозно се ядоса на Миро за тези думи: "Аз не исках да те засегна. Ако исках, щях да те питам дали съжаляваш, че си се родил в България, защото иначе можеше да си Роби Уилямс, а не си", каза тя на събеседника си."Искам да видя как Роби Уилямс ще се оправи, ако работи с моя бюджет", не ѝ остана длъжен Миро.

След като още няколко пъти музикантът посъветва ТВ водещата да не чете жълта преса, тя му тросна: "Аз ще правя, каквото си искам". След което стана ясно, че Миро всъщност е дошъл в студиото, за да представи новата си песен, което е било много далеч от идеите на Пипи за разговора им: "От 15 години съм по телевизиите, за първи път ми се случва гост в предаване да диктува темите, по които се говори", ядоса се щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !