Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Киро Близнака не става за тв водещ

отпечатай новината

18.07.2013 09:00 | Видян 3388 пъти | Гласували 1

Киро Близнака не става за тв водещ

Може ли една фолкпевица, при това руса, да се справя по-добре с воденето на тв шоу от професионален актьор? Да, ако героите на разказа ни са лицата на риалити проекта на ТВ7 Мис България - Камелия и Киро Близнака, познат още и като Къртицата от предишния мащабен проект на телевизията.

Той не знае къде да гледа, понеже не следи жуженето и светлините на камерите, запъва се при четене на простичките реплики от аутокюто като първолак, а импровизацията е най-слабата му страна. Човекът си помага с притеснено, но неразбираемо за зрителя клатушкане, за да стаблилизира образа си, но пак изглежда не на място. Неудобно е да се гледа! Особено, когато е сам, както снощи и го няма Огненото момиче, за да го подкрепя в
трудните моменти на проверка.

Странно е как човек, който стана любимец на нацията с успешната си второстепенна роля в Под прикритие, се излага по един толкова тъжен начин в нещо толкова елементарно като конкурс за красота, макар и развит като Биг Брадър.

Все пак конкуренция на екрана не му е Анахид Тачева, Люба Кулезич или друга тв класичка, та да се чувства неуверен, а Камелия.

Апропо, в екранната двойка водещи не тече никаква химия, въпреки че типажно би трябвало да си подхождат идеално. Тя е силиконова блондинка, а той е едроват мъжкар тип мутра. Режисьорска работа е да се помисли по въпроса, продуцентите и сценаристите добре са го измислили и са осигурили "матрИала".

С Киро, този неразработен диамант от рудника на Влади Въргала, трябва да се поработи, освен по всичко останало, и по правоговора. Не може от екрана, където и без друго щъкат цял рояк красиви, но изключително невъзпитани девойки, да се казва примерно мЕрише.

Всяко начало е трудно, казват мъдрите хора. Така че сме склонни да простим "грешките на младостта". Но само, ако Киро вземе акъл от кака си Камелия как се правят някои работи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !