Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Люси Иларионов: Аз съблякох Ани и Крум! Голотата е изкуство!

отпечатай новината

20.07.2013 09:00 | Видян 3254 пъти

Люси Иларионов: Аз съблякох Ани и Крум! Голотата е изкуство!

"Аз съблякох Ани и Крум и аз ги снимах", каза режисьорът Люси Иларионов по повод горещите снимки на годенцата му и фолкпевеца Крум, заляли интернет. Той потвърди, че двамата са абсолютно голи, няма никакви прозрачни прикрития по телата им и всички интимни снимки са режисирани от самия него, пише skandalno.net.

"Те имат прекрасни тела и точно това исках да уловя с камерата", обясни той. "Не правя самоцелна сесия, а това е клип към тяхно парче, който ще излезе наскоро. Веднага ме обвиниха, че правя порно, но трябва да се прави разлика между еротиката и порното. Моите снимки са еротични. Никъде няма да видите зърното на гърда, или полов орган. Да, те са голи, но загадично голи, виждат се красивите извивки на телата им, но не правят нищо, освен да се прегръщат, или да вървят, хванати за ръка, към морето".

Люси се поядоса, че у нас не се цени красотата на женското тяло и обясни, че е играл роля в театъра, в която е бил гол.  Голи са се снимали почти всички световно известни артисти и никой не твърди, че са правили порно. Важно е да се долови тънката граница на еротиката. Той допълни, че не ревнувал приятелката си от Крум и техните докосвания.

"Все едно да  ревнувам, ако я поканят да се снима във филм и трябва да се целува с главния герой", възмути се режисьорът.

Фенове обаче смятат, че клипът ще е скандален, освен ако майсторството на Люси не го направи една приятна за окото гледка. Има още много такива снимки, обяви режисьорът и се закани да ги пусне в мрежата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !