Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Арестуват Азис в Гърция

отпечатай новината

18.07.2013 15:30 | Видян 2747 пъти

Арестуват Азис в Гърция

Азис се е разминал с ареста в гръцкия курорт Халкидики, където от няколко дни е хем по работа, хем на почивка. Родният чалга изпълнител най-безсрамно вдигнал среден пръст, ядосан на мъкнещи се по петите му наши туристи.

Василка се появила в Халкидики в началото на седмицата с тузарския си черен "Майбах", с което бързо се издала сред туристите. По това време полуостровът е фрашкан с българи, предимно семейства с деца, пише Уикенд.

"Дъщеря ми е на 14 и е голяма почитателка на Азис. Когато го видя да се разхожда на една от главните улици заедно с манекенката Маги Желязкова, тръгна по петите му с фотоапарата, а ние с баща ѝ, разбира се, я придружавахме. Азис явно се изнерви, че повече от половин час го преследваме и за наше изумление ни показа среден пръст", пише в имейла си читателка.

За нещастие на изпълнителя на има-няма 20-ина метра от него патрулирали двама полицаи. Поискали обяснение за жеста му. "Искаха да го заведат до управлението, за да обясни в писмен вид защо си позволява да обижда по такъв начин гости на страната им", допълва майката на Василкината обожателка. Когато се приближили до нарушителите на реда, едното от ченгетата разпознало певеца. Така Азис се разминал само с устна забележка. Накрая ченгетата се снимали с него и с Маги за спомен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !