Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Звезделина била циганка!

отпечатай новината

21.07.2013 09:06 | Видян 4064 пъти | Гласували 1

Звезделина била циганка!

Една от най-колоритните участнички в Мис България-Звезделина Иванова се оказва, че има доста тъмно минало и интересни корени. Освен обществената тайна, че е елитна проститутка, тя е завъртяла и друга мистерия около персоната си.

Тя пази ревниво произхода си, защото всъщност пищната хубавица е ромка. В шоуто има и друга госпожица с подобни на нейните корени. Това разбира се е Пенка, която за разлика от Звезделина не спира да навира в очите на хората произхода си и въобще не се срамува от него. Освен това съвсем открито признава, че е жрица на платената любов и има 58-годишен спонсор, пише Всеки ден.

На свой ред силиконката Звезделина се прави на света вода ненапита и обяснява, че няма нищо общо с лошите момичета...изобщо. Но въобще не е така, именно най-древната професия се е оказала трамплинът на Звезделина и най-ефикасния начин да излезе от циганското гето.

Тя не прилича на ромка и кожата й не е толкова тъмна, благодарение на което можела успешно да прикрива ромския си произход от своите клиенти и дори да си подбира по-платежоспособни варненци.

По-късно започва да продава тялото си в София, където става още по-популярна. Докато подвизите й в леглото са всеизвестни, ромският й произход е тайна, пазена с години, пишат от Lifestyle.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !