Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Плевнелиева щипна към гръцкото море

отпечатай новината

22.07.2013 10:45 | Видян 2535 пъти

Плевнелиева щипна към гръцкото море

Дори каузата на протеста, която Юлияна Плевнелиева яростно бранеше, се оказа не така важна спрямо лятната почивка. Президентшата, която доскоро беше първа писта на демонстрациите срещу правителството, вече се отегчи и реши да драсне към морето, пише vsekiden.

Не към Българското Черноморие, разбира се, се насочи първата дама. Заедно с трите деца, съпругата на Росен Плевнелиев замина за Гърция, където семейството разполага с разкошен палат. Той се намира на полуостров Халкидики и който го е посещавал, знае, че мястото е райско.

Вилата, наподобяваща дворец, е разположена на върха на един от хълмовете на 2 километра от гръцкото градче Уранополи, а под нея синее Бяло море. Съседите на Плевнелиеви съвсем „случайно" са семейство Прокопиеви, чийто имот достойно конкурира президентския. На усамотения плаж Юлияна и съпругата на олигарха Галя Прокопиева намират спокойствието и уединението, които в България им липсват. С общо седемте си деца двете дами се радват на луксозно прекарване, далеч от бунтовете в София, подклаждани именно от съпрузите им.

След като и двете блеснаха на протестите, дългогодишните приятелки решиха, че е време за почивка.
Макар в имотната си декларация Росен Плевнелиев да бе обявил, че вилата в Гърция струва 1 369 000 лева, това според експертите по недвижими имоти е абсолютно невъзможно. За къща с подобни размери и с всичките екстри цената няма как да падне под 1 милион евро, категорични са от бранша.

Районът, в който се намират палатите на двете семейства, отдавна вече е известен като българското Елдорадо именно заради манията на наши богаташи да купуват земя там.
 

Снимка: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !