Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емануела остана без дрехи

отпечатай новината

22.07.2013 16:30 | Видян 3238 пъти

Емануела остана без дрехи

След запомнящото се шоу, което певицата спретна на всички свои фенове на южното ни Черноморие, дойде ред Емануела да премине и през Варна. Певицата прави двойна морска промоция на най-новия си албум, носещ нейното име, в който са събрани 14 хитови песни.

Няколко часа преди грандиозното събитие тя кацна със самолет на летището на морската столица, където я посрещнала агитка от верни фенове. Малко след като отдели подобаващо внимание и раздавала автографи на своите почитатели, Емануела с ужас установила, че ѝ липсва един от куфарите -  този, в който били сценичните ѝ дрехи за промоцията, пише  Lifestyle.bg.

"Много се притесних, тъй като в него бяха всичките ми тоалети. Впоследствие се оказа, че това е било фалшива тревога. Докато аз съм си говорила с феновете, моят озвучител грижливо е прибрал всички куфари в колата", разказва певицата.

Още преди полунощ множество фенове на Еми се тълпяха пред входа на известна дискотека във Варна и с нетърпение чакаха той да се отворят врати, за да бъдат първите, които ще посрещнат на сцената своята любимка. Развълнувана от любовта на всички присъстващи Емануела ги зарадва и с бис изпълнения на свои хитове от предходния си албум "Буря от емоции".

Към щурия купон се включиха и колегите ѝ - Ивена, Джина Стоева, Джордан, Ангел, Стефани, Ванеса, Джоанна и Кристиан, които зарадваха екзалтираната публика с едни от най-големите си хитове. С бурни овации бе посрещната и музикалната колаборация между Емануела и Джина Стоева - "Кой видял-видял".

В тон с морското настроение, което е и основна визия в албума на певицата, Емануела беше подбрала своите тоалети. Звездата на "Ара мюзик" заблестя в синьо-черна рокля, допълнена с обувки на висок ток, аранжирани с черни рози.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !