Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се присмяха на раздялата си

отпечатай новината

23.07.2013 13:30 | Видян 3489 пъти

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър се присмяха на раздялата си

Когато US Weekly съобщи новината за края на 3-годишния романс между Нина и Иън, близък до двойката източник каза, че "те ще продължат да работят заедно и ще си останат приятели", пише btvnews.bg.

Ето, че бившите доказаха добрите си взаимоотношения като дори се пошегуваха със самотния си начин на живот. Това се случи по време на международния комикс конгрес Comic-Con в събота, 20 юли.

Актьорите от хитовия сериал „Дневниците на вампира“ (The Vampire Diaries) бяха събрани, за да отговарят на въпросите на феновете. Докато обсъждат ролите, в които се въплъщават, Нина Добрев закачаливо се обърна към публиката: „Има ли някой, с когото Елена не го е правила?“. След като един от зрителите я предизвика да го целуне, Иън се обади шеговито: „Дай ми номера си, аз ще те уредя.“

Колкото до героите в сериала, Сомърхолдър коментира: „Взаимодействието между Деймън и Елена е много сладко в следващите епизоди. Когато разбрах, че двамата най-сетне ще бъдат двойка в края на 4-ти сезон, си помислих „Май се шегуват. Деймън никога не успява да спечели момичето.“

Иън и Нина остават необвързани след раздялата си през пролетта. През юли медиите тиражираха връзка между Иън и супермодела Ана Барос, тъй като двамата участваха в рекламна кампания на Azzaro. Иън опроверга слуховете с поста си в Instagram: „Тя е специална моя приятелка. Освен това прекрасната дама си има убийствено гадже, което не съм аз“, визирайки египетския бизнесмен - Карим Ел Чиати.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !