Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нина Добрев разочарова с кичозни дрехи

отпечатай новината

24.07.2013 16:20 | Видян 2531 пъти

Нина Добрев разочарова с кичозни дрехи

Нина Добрев успя да разочарова с кичозни дрехи! За първи път се случва родните фенове да обсъждат звездата и да ѝ намират такива кусури, пише Kliuki.net.

Тя винаги е елегантна и много стилна, на което могат да завидят доста от нашите знаменитости. Сега обаче съчетанието на това марково облекло ѝ изигра лоша шега, коментират Нина Добрев във форумите. Красавицата, която много държи на корените си, явно подразни някои от българите със своя изненадващ вкус.

Дали досега за нея се е грижил някой специалист и по тази причина е нямала издънки, не може да се каже със сигурност, защото Нина Добрев е особено потайна. Въпреки това, тя отново е лъчезарна и с невероятно излъчване – ето защо е любимка на хиляди по света.

У нас тя е повод за гордост, а това, че държи на произхода си, я прави още по-достойна за обожанието на почитателите в България. И все пак винаги се намират критично настроени потребители. Блузата и панталонките, с които Нина Добрев се появи преди дни, потресоха околните. "Цветовете не пасват, а райета и цвета е направо забранено като комбинация!", смятат запознати с модните правила.

Снимка: Kliuki.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !