Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Мария остана без коса, тръгна с перуки

отпечатай новината

24.07.2013 17:45 | Видян 4097 пъти

Мария остана без коса, тръгна с перуки

Фолк певицата Мария стана за смях в мрежата. Изпълнителката, която претендира, че е първа красавица в последно време, здраво се изложи този път. Мария може и  да демонстрира шеметна буйна грива на фотосесии и клипове. Но се оказа, че зад това стои не само солиден фотошоп, но и лъскави перуки, пише kliuki.net.

Тези дни изпълнителката се похвали с чисто нова прическа и даде да се разбере, че от брюнетка е преминала в отбора на блондинките. Феновете ѝ изпаднаха във възторг и я засипаха с комплименти. Оказа се обаче, че изпълнителката просто носи перука. При това не особено качествена.

Гафът лъсна на последната ѝ снимка. На която косата странно стърчеше доста над челото ѝ. Така бързо стана ясно, че супер визията, с която певицата се фукаше доскоро далеч не е толкова съвършена. А изпълнителката, вместо да покаже стил и елегантност стана за смях мрежата.

В последните месеци Мария гради имидж на най-красива и стилна фолк певица с лъскави дрешки, подчертаващи все по-слабото ѝ тяло. И залага на снимки и видеоклипове, на които тоалети просто липсват и само умението на фотографите не позволява цялата прелест на красавицата да лъсне на показ.

Черешката на тортата обаче се оказа перуката на фолк звездата. Под шапка фолк дивата успешно я прикриваше, но без нея бързо стана ясно, че Мария има сериозни проблеми с гривата си.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !