Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Яна обеща дете на Петко

отпечатай новината

26.07.2013 13:45 | Видян 3855 пъти

Яна обеща дете на Петко

Яна Акимова е лудо влюбена в Петко Димитров, коментират нейни колежки от танцовите ансамбли. Красавиците говорят, че заради бизнесмена е зарязала абсолютно всичко и на практика се е превърнала в негова сянка, готова на всякакви лишения и страдания, за да му угоди, пише skandalno.net.

"Напълно ни отряза от тефтерчето си, вече нито се обажда, дори не говори с нас! Подочухме това – онова, спряла е да поддържа форма и напълно се е оставила в ръцете на своя герой. В нашите среди вече започна да се говори, че му е станала като истинска робиня, без свобода и човешки права. Вярно е и това, че Петко ѝ купува всичко и я гледа като писано яйце, но аз лично не бих се отдала до такава степен на който и да е мъж", коментира завистливо колежка на Яна Акимова.

Момичета допълват, че имат сигурна информация за съглашение между Петко Димитров и Яна, според което в скоро време ще си направят бебе. Тези слухове извадиха на бял свят старите признания на бизнесмена, според които той от години не може да си намери вярна жена, с която да си добрува до дълбоки старини.

"Но все пак да прави каквото знае. Тя ни каза, че е обещала на Петко да му роди дете и съвсем е занемарила кариерата си. Определено има потенциал като професионална танцьорка, но изборът си е лично неин. Само че не ги виждам като семейство – тя с бебето на ръце, а той да фука по певиците в заведението по цяла нощ"

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !