Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирина теши в Лондон разлъката с Дянков

отпечатай новината

26.07.2013 15:00 | Видян 2780 пъти

Ирина теши в Лондон разлъката с Дянков

Любимката на бившия финансов министър Симеон Дянков Ирина Велкова реши да се утеши след раздялата с покровителя си със скъпарско пътешествие, пише България днес.

Явно сладката сътрудничка на Дянков, която се прочу като нещо повече от негова съветничка, се опитва да превъзмогне раздялата с ексфинансист №1. Хубавицата, която бе забелязана в началото на месеца по морето с Дянков, останала сама, след като той се върнал за известно време в САЩ.

За да се утеши от разлъката, Велкова заминала в средата на месеца за Англия, където се разходила в Лондон и Брайтън. Хубавицата не коментира с кого е била на пътешествието, но за екскурзията й говорят снимки от виенското колело в английската столица и Кралския павилион в Брайтън, построен в индийски стил още по времето на принц Джордж ІV.

Сътрудничката, която се прочу с малкото си кученце чихуа-хуа на име Джиджи, което топуркаше из коридорите на финансовото министерство, дори събрала тен на плажа в Брайтън. Близки до Велкова обясниха, че заминаването на Дянков за Америка всъщност е фалш. Според тях той обяснил, че се връща там, а в същото време предпочел да придружи Велкова в пътешествието ѝ. Още повече че самата съветничка крие с кого е била там.

В същото време тя посетила университета в Лондон "Юнивърсити колидж". Тя обяснила на близките си, че иска да продължи образованието си там, а лично Дянков я лансирал заради познанствата си в банковите и финансовите среди. Въпреки че учи право, Велкова умувала дали като сестра си и тя да не запише специалност в странство, където да е далеч от клюките на завистниците си от Министерството на финансите. Велкова събра доста противници, след като се радваше на благоволението на шефа си. Сред колегите й дори плъзна слухът, че Дянков ѝ е дал 200 хил. лв., с които в момента тя се издържа и обикаля света.
 
Снимка: bgdnes

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !