Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Range Rover с първи електромобил

Land Rover пренася емблематичния Range Rover в...

100 Кила се изгаври с Българското знаме

отпечатай новината

26.07.2013 16:15 | Видян 1406 пъти

100 Кила се изгаври с Българското знаме

Рапърът имаше честта да бъде подгряващ изпълнител и нямаше как да пропусне да не се излигави, коментират го днес в мрежата. Недопустимо е той да търка флага по тялото си и да го закача като колан на смъкнатите си дънки, смятат родните потребители. Те са толкова възмутени от постъпката му, че помрачиха радостта си от снощното събитие.

Снууп Дог взриви България с хитовете си, а 100 кила остави горчив вкус в околните. Чужденецът облече фанелка на нашия отбор, а бившият участник в "Къртицата" показа тотално неуважение към националния символ. "100 кила няма да е той, ако не направи някоя простотия!", "Е, как може такова нещо?! Също като чалгаджийките, които си правят рокли от него, срам!", гласят реакциите.

100 кила надали е предполагал, че нетът така ще го хули днес, часове след като се издъни с българското знаме. Всички са категорични, че това е гавра, въпреки че феновете на 100 кила се опитват да го защитят и според тях нищо кой знае какво не е станало. "Няма ли с какво друго да си върже гащите, че опря до българското знаме! Да го глобят, трябва наказание!", зоват още във виртуала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !