Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Николета и Валери разделени

отпечатай новината

29.07.2013 14:30 | Видян 6316 пъти | Гласували 1

Николета и Валери разделени

Николета Лозанова и Валери Божинов са разделени и от седмица насам не си проговарят. Всички в спортните среди мълвят, че бракът му е пред разпад, а той обикаля като болен столичните заведения и се жалва, че ще загуби второто си семейство, пише Всеки ден.

Нито той, нито Николета разкриват каква е причината за скандала помежду им, който се развихрил предпоследния уикенд и след който са тотално скарани. Сред догадките са финансови проблеми или изневяра на футболиста, но каквото и да е застанало помежду им, явно е сериозно, защото досега двамата не са се разделяли никога.

"Валери е сам от началото на миналата седмица и дори не се чува с Николета, нито знае какво прави и къде е. Мъчно му е за детето, но и той не й звъни, нито тя на него. Кара общи познати да се обаждат да я питат как са с Никол, но е категоричен, че не иска да я чува", обясняват хора от футболните среди, пред които Божинов не е премълчал семейната си драма.

Ситуацията изглежда още по-странна и заради факта, че плеймейтката отрича да е скарана с мъжа си. "Нямам никакви проблеми. Животът ми не е променен с нищо. Просто имам повече работа", лаконична беше пред репортер Лозанова.

Пред приятелки тя също не признава, че с Валери са скарани и не си говорят от седмица. Съобщила само, че заминава за Италия, където трябвало да снима фотосесия за местно списание, но няма да ходи със семейството си, защото ще пътува само за няколко дни. Щерка си Никол оставила в Пловдив при майка си, а Божинов си стои сам в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !