Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Рамщайн преспаха с българки

отпечатай новината

30.07.2013 11:50 | Видян 2222 пъти

Рамщайн преспаха с българки

След невероятната рок експлозия на Националния стадион "Васил Левски" на 26 юни, "Рамщайн" продължиха купона в столичния клуб "Night Flight", пише Всеки ден.

Източноберлинският секстет Тил Линдеман, Кристиан Лоренц, Кристоф Шнайдер, Рихард Круспе, Оли Ридел и Паул Ландерс  пристигнаха в заведението в петък към 1 след полунощ. Настаниха се на  ВИП сепаретата и вдигаха наздравици с родни почитатели.

За тях бяха отворени 3 бутилки розово шампанско, след което рокаджиите минаха на уиски. Поздравите към групата „летяха" през цялото време, а Тил и компания кимаха с глави и се поклащаха, без да разбират текстовете на актуалните чалга хитове.

Бруталните типове се насладиха и на изпълненията на атрактивните танцьорки, които се кълчеха в сепаретата им твърде оскъдно облечени. Някои от девойките останаха задълго в обятията им, а на сутринта се оказа, че певците са им дали солидни бакшиши.

"Едно от момичетата се похвали, че е изкарало 700 евро от Тил, при това без да прави секс с него", разказваха в персонала на дискотеката. Според запознати обаче след тръгването си от клуба към 5 сутринта, рокаджиите са били придружени в хотелските си стаи от родни девойки, с които се запознали в клуба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !