Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Господин Андреев скочи за грамота

отпечатай новината

30.07.2013 16:30 | Видян 3591 пъти

Господин Андреев скочи за грамота

Следващото състезание на г-н Андреев ще е догодина, а за международна изява ще се мисли поне след две лета. Митко тепърва ще усвоява по-трудни скокове. По думите на всички не спира да говори. За вицове в отбора много няма време, пише Стандарт.

"Но той си има талант да бъде забавен", казва треньорът му и приканва децата да опитат скоковете във вода. "Горе-долу съм доволен от състезанието. На тренировките не разказвам много истории, но подготвям такива септември за "Шоуто на Слави", лаконичен бе малкият Димитър.  

Г-н Андреев взе грамота от първото си състезание по скокове във вода. 8-годишният Димитър, който набра популярност в "Шоуто на Слави" като забавен разказвач на вицове, участва в републиканското първенство. То се състоя в басейн "Диана", като домакините отново бяха перфектни.

Под номер 21 Митко направи два скока. За първото си изпълнение - група надолу с краката, мъникът от ЦСКА получи оценки 4,4,3, а за второто - 2, 5,5 и 4, което го нареди на 15-о място. Със спортната кариера на г-н Андреев се е заел потомственият треньор по скокове във вода Юлий Михайлов, син на легендарния Любомир Михайлов, извел до европейска титла Петър Георгиев.

Михайлов остана доволен от представянето на Митко. "Добре направи скоковете си, беше мобилизиран. На тренировка обикновено скача по-зле. Сега се стегна", похвали го специалистът. "Има страхотен прогрес последната година. Преди това малко се разсейваше. Сега вече ни вдъхва надежда, че ще стане добър скачач", каза още той. При момичетата и момчетата (7-9 г.) победители станаха Жасмина Бояджиева и Диян Тодоров.

Снимка: Стандарт

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !