Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Жана стяга куфарите за Бали

отпечатай новината

31.07.2013 10:10 | Видян 1803 пъти

Жана стяга куфарите за Бали

Едва завърнала се от гръцкия о-в Лефкада, Жана Танева стяга джапанки за втори меден месец. Бившата адреналинка и съпругът ѝ Слав са решили да отскочат до Бали, за да се включат в популярните напоследък ретрийти (б.а. курсове за емоционално и физическо възстановяване).

В рамките на месец човек забравя суетата си от другата страна екватора и живее без месо, алкохол и мобилни комуникации. Релаксиращите се будят с гонг по тъмно, за да наблюдават изгрева, а денят им минава в беседи, упражнения и медитация, пише Блиц.

"Покрай рубриката "Тайната на щастието" се влюбих в местната култура, природата и енергията на тази земя. Вече имам в предвид и гуру, с който искам да се срещна", сподели водещата. Потегляйки към Индонезия, тя обмисля и опцията да дебютира в гмуркането. "Но ще трябва да усъвършенствам първо плуването си. Все още не съм сигурна, че ще се престраша да изучавам дъното на океана", казва с усмивка Жана.

Същото важи и за мъжа ѝ, който е по-умерения екстремист в двойката и миналата година отказал да ѝ прави компания с парашут в облаците. Лъчезарната брюнетка отрече слуховете за бремеността си, но призна, че иска голямо семейство с поне две деца и със Слав ще работят последователно за момче и момиче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !