Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили и Слави се срещат на "Cacao"

отпечатай новината

21.08.2008 14:28 | Видян 19869 пъти | Гласували 1

Лили и Слави се срещат на

Огнени бомби, момичета, облечени само по пяна, и култови имена от световната музикална сцена са само част от удоволствията, на които ще се порадва каймакът от шоубизнеса, политиката и спорта ни, съобщи в. “Стандарт”.

Най–грандиозното парти на Черноморието ще бъде за 15-ия рожден ден на “Еврофутбол” и ще тече 15 часа. Старта на купона дават състезанията по плажен футбол на 30. август в “Елените”.

После децибелите се пренасят на Cacao Beach на Слънчев бряг, където диджеи, полуголи момичета, мажещи се с пяна, и почерпки до дупка съвсем ще смаят гостите и плажуващите.

Черешката на празненството се нарича Life & Energy парти, когато привечер пред най-известните ни личности ще излязат на сцената Velvet, Crystal Waters и Елица, но без Стунджи. Поканени са 1200 гости. Очаква се на едно място да се съберат най-забавните хора в държавата: Слави Трифонов и бендът му, “Комиците” и “Господари на ефира”. За партито покани са получили и Радосвет Радев, Валентин Михов, Магърдич и Кремена Халваджиян, Димитър Рачков и Зуека, Яна и Жана, плаймейтките Мария и Златка, миските Гергана Гунчева и Роси Иванова, музикантите от Д2, Мария Илиева, Лили Иванова, много други певци и актьори. В полунощ зад пулта застава легендарният немски диджей АТВ. Секунди преди сета му към морето ще летят огнени бомби, които ще се превърнат в светлинки върху водата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !