Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Венета Харизанова и Джуди Халваджиян се забавляват заедно

отпечатай новината

05.08.2013 09:45 | Видян 3113 пъти

Венета Харизанова и Джуди Халваджиян се забавляват заедно

Нито скандинавки, нито американки, нито рускини могат да се мерят с хубостта на българката. Не е мит, че ги превъзхождаме, твърдят същото и най-оборотните диджеи от Апенините, които вчера направиха страхотно шоу на Bedroom Beach. "Българките са по-красиви от италианките. По-естествени са, същевременно са силни и секси. Това е, което ни привлича". – казват  Емилиано Ненчиони и Джакомо Годи, двамата италиански топ диджеи, които стоят зад името Super Nova.

Че не говорят наизуст се разбра веднага, след като музикантите така се прехласнаха по момичетата от балета на клуба, че застанаха зад пулта със закъснение. Популярният тим изплакна очи по нашите изящни балерини, които излязоха на сцената със спектакъла Future Heroes и пренесоха публиката в бъдещето.

Случайно или не сред феновете пък на италианския тим, се оказаха българската Моника Белучи – моделът Венета Харизанова и продуцентът с италианска жилка  – Джуди Халваджиян. Една от най-красивите българки се забавляваше в компанията на свои приятели от чужбина. Не скучаеше и "Господарят на ефира" Джуди, който се бе вталил поне с 10 –тина килограма.
 
Снимка: Disco.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !