Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Mark Knight посрещна изгрева на Cacao Beach

отпечатай новината

05.08.2013 10:10 | Видян 1333 пъти

Mark Knight посрещна изгрева на Cacao Beach

"Цяла година очаквах участието си на Solar Summer в България. Това е най-доброто ми парти за 2013 година"- сподели с хилядите си фенове по цял свят в социалните мрежи британската денс машина Mark Knight, веднага след като посрещна изгрева на черноморския ни бряг.

С 6-часов маратонски сет той отново показа майсторството си зад пулта и любовта си към българската публика, избирайки страната ни като една малкото парти точки, в които отбелязва 10-годишнината на своя лейбъл Toolroom Records. Преди да излети за Ibiza, той сподели, че в България се чувства като у дома си и ако имаше възможност би свирил всяка седмица у нас.

Парти маратона на Solar бе продължен в съботната вечер от основателя на култовия лейбъл  Desolat Loco Dice, в компанията на  Robert Dietz и една от институциите на лондонска сцена Enzo Siragusa. Признанието към организаторите на Solar от Yalta Club и родните фенофе беше на чист български "Благодаря", което Loco Dice публикува във Facebook и Twitter профилите си, заедно със снимка, на която ръкопляска на многохилядната публика по изгрев слънце.

Най-мащабното издание фестивала Solar Summer ще продължи следващия уикенд на Cacao Beach. На 9 август Solar ще събере на една сцена за  b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. За високия парти градус на дневното безплатно събитие на Solar на 10-и август ще отговаря резидентът на Yalta Club и Solar Summer Festival - Juan Alvarez.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !