Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Ирена Милянкова готви с 4-те си деца, докато мъжът ѝ е в ареста

отпечатай новината

05.08.2013 12:00 | Видян 3203 пъти | Гласували 1

Ирена Милянкова готви с 4-те си деца, докато мъжът ѝ е в ареста

Един ден отиват на пазар, а хората около тях шушукат: "Какви красиви деца. А къде са родителите им?" Хубавицата го е чувала неведнъж, когато ги разхожда. И всеки път засича учудените погледи на непознатите, когато и четирите деца се обърнат към нея с "мамо".

Ето така, с усмивка, един от най-успешните модели на "Визаж", която стана известна като Съни от хитовия сериал "Под прикритие", разказва колко е хубаво да отглеждаш деца. А когато е по-млад, човек лесно се решава за тези неща, пише 24 часа.

Ирена и бащата на децата - Росен Чолов, който е управител на модна агенция "Еф Ейч уан", имат стабилна връзка от 14 години. През ноември миналата година той бе обвинен, че е ръководил престъпна група, която склонявала манекенки да стават компаньонки.

"Двамата се разбираме прекрасно и много се подкрепяме. Преминали сме през различни етапи, както е във всяка една връзка. В момента той е в затруднено положение - не може да се грижи за мен и децата, но се справяме. Това е пътят, през който трябва да минем, и ще го извървим заедно", обяснява Милянкова.

Тя предпочита да не разказва много за личния си живот. Затова никой не подозира колко добра домакиня е всъщност. Наясно са само най-близките - роднините и приятелите.Откакто обаче Чолов е в ареста, сякаш 27-годишната Милянкова по-често се показва публично.

Миналия месец и зрителите видяха в "Черешката на тортата" по Нова тв как умее да се грижи за семейството си. Тя участва в третия сезон на кулинарното риалити у нас и се превърна в един от най-харесваните участници там. "Любовта ми към кухнята е благодарение на двете ми баби - Елена, която ме научи как да правя баница с газирана вода, и Руска, от която знам как се приготвят палачинки." Едно от първите ястия, които сервира на мъжа си, е качамак. Оказва се пълен провал. "Дотолкова голям, че дори и кучето не го изяде", шегува се тя.

И въпреки че Ирена не обича излишната показност, е горда, че с децата приготвят заедно храната. Отварят книгата "Моето меню за 30 минути" на Джейми Оливър, обявен за готвач №1 за всички времена във Великобритания, и всеки се включва активно в кухнята. Мелани - голямата дъщеря, е специалистът в салатите. Докато тя реже зеленчуците, Милянкова прави основното ястие. Задачи имат и по-малките, които подреждат приборите за хранене върху масата.
 
Снимка: 24 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !