Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Нина Добрев си мечтае за собствено йога студио

отпечатай новината

06.08.2013 10:30 | Видян 1964 пъти

Нина Добрев си мечтае за собствено йога студио

Красавицата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев е истинска съблазнителка от корицата на септемврийския брой на списание Cosmopolitan, САЩ.

В същото време за вътрешните кадри на изданието 24-годишната актриса с български корени показва своята най-естествена страна, като позира в шикозни дизайнерски облекла на фона на различни живописни природни пейзажи.

Нина застава пред обектива на Матиас Враенс-Макграт в тоалети на Marc Jacobs, Valentino, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Gucci, Roberto Cavalli, Michael Kors и др. Добрев не коментира скорошната си раздяла със своя колега от хитовия сериал Иън Сомърхолдър, но затова пък говори открито по други теми.

Ето и няколко акцента от интервюто с брюнетката:


За приятелството си с актрисата Джулиан Хъф:

"Много е готино да намерите истинска приятелка, с която да можете да си говорите както за типични женски работи като грим и прически, така и за нещата от живота."

За това, което я вълнува в момента:

"Искам да си отворя собствено йога студио. В момента планирам неговия бъдещ интериор, а и оглеждам различни имоти за целта, което ми е доста забавно. По този начин използвам друга част от мозъка си, която няма нищо общо с актьорската професия. Сякаш използвам различна мускулна група от тялото си – хем съм развълнувана, хем ми е малко болезнено. Йогата промени живота ми. Надявам се да предам моя опит в това отношение и на други хора.

За напрежението в шоубизнеса:

„Мога да устоя на голямо напрежение. Самата аз непрекъснато се стремя към това да бъда по-съвършена, което също е вид напрежение."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Cosmopolitan

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !