Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Вучков: Какво е ВМРО? Звезделина: "Вътрешно министерство на регионалното..ъъъ"

отпечатай новината

07.08.2013 11:15 | Видян 2529 пъти

Вучков: Какво е ВМРО? Звезделина:

Водещият на "Минута е много" се изпоти няколко пъти, докато препитваше четири от кандидатките за мис. Петър Вучков положи неистови усилия да остане спокоен до края. Накрая той буквално се примоли на една от участничките – Ваня, да отговори правилно поне на един въпрос.

Шампион в препитването се оказа Джулия от Пловдив. Тя отговори правилно на 12 въпроса в областта на литературата, географията, киното и политиката, пише Блиц.

Джулия, Ваня, Звезделина и Ингрид се затрудниха на въпросите какъв език говорят в Бразилия, колко са Съединените американски щати, кога Симеон Сакскобургготски става премиер на България.

Политиката се оказа слабата страна на кандидатките за мис. На въпрос: какво означава абревиатурата на ВМРО, Звезделина отговори: "Вътрешно министерство на регионалното... ъъъ", с което почти разплака Петър Вучков.

Той препитваше миските почти като малки деца: "Къде живеят пандите? Панда, черно - бяло, мече..." Победител в състезанието се оказа Джулия с 12 точки, следвана от Звезделина с 6, Ваня и Ингрид с по една точка.
 
Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !