Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нина Добрев се запусна от мъка по Иън

отпечатай новината

11.08.2013 09:07 | Видян 2938 пъти

Нина Добрев се запусна от мъка по Иън

Вече минаха няколко месеца откакто любимците на тийнейджърите Нина Добрев и Иън Сомърхолдър обявиха, че слагат край на тригодишната си връзка. Както си е реда на нещата, двамата заявиха, че си остават добри приятели и ще продължат да работят заедно по новите епизоди на "Дневниците на вампира" – сериалът, който ги събра.

Почитателите обаче се съмняват, че отношенията между бившите гаджета са толкова розови, колкото се опитват да ги изкарат. Малко след като новината за раздялата им взриви медийното пространство, Иън разбуни духовете с пост в Туитър, с който заявява, че едва ли не е разочарован от вече бившата си половинка. В същото време Нина се впусна в поредица екзотични пътешествия, придружавана от приятелките си, пише kliuki.net.

Близки до звездата обаче издават, че красавицата все още страда за Иън и не е превъзмогнала краха на връзката им. Нещо повече, актрисата с български корени била дотолкова съсипана от раздялата, че нямала никакво желание да се грижи за себе си, притеснени са приятелите ѝ. Нина само си придавала вид на щастлива, но всъщност изобщо не било така, твърдят близки до сладураната.

Скорошната поява на Иън с ново момиче, за което се говори, че му е гадже, съвсем разстроила нашенката. Нина се чувствала толкова съкрушена от факта, че бившият й я е заменил толкова бързо, че тотално забравила за себе си. Нещо повече, на снимка, която лично Нина качи в профила си в Who Is, ясно се виждат силно наболите косъмчета по ръката ѝ. "Изглежда наистина се е забравила от мъка", съчувстват й феновете.

И се надяват в най-скоро време любимката им да превъзмогне бившия си и да започне да обръща внимание на себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !