Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Ащън ревнува Мила от сексапилния Чанинг

отпечатай новината

09.08.2013 18:00 | Видян 2691 пъти

Ащън ревнува Мила от сексапилния Чанинг

Според последните слухове Ащън Кътчър ревнува любимата си Мила Кунис от приятелството ѝ с нейния колега Чанинг Тейтъм. Според източници, близки до Кътчър, той подскачал като ужилен от това, че Мила и Чанинг видимо се радвали на своята компания на снимачната площадка на новия си филм, пише Dnes.bg.

Те са звездите на научно-фантастичния трилър "Jupiter Ascending", който доскоро се снимаше в Обединеното кралство, а сега снимките са пренесени в Чикаго.

"Чанинг е известен с това, че умее да флиртува умело с жените. Той не го прави с някаква цел или стремеж към афера, а просто си е такъв. Той абсолютно обожава семейството си -  жена си Джена Дюан и тяхното малко бебе, и няма да ѝ изневери. Така че чувствата на Ащън са абсурдни", казва източникът.

"Ащън знае, че те просто работят заедно и че неговата ревност е ирационална, но той по-скоро се ядосва на това, че Мила определено намира Чанинг за красив и очарователен", продължава източникът.

Вероятно за никой мъж, дори и за звезда от ранга на Кътчър, не е лесно да гледа любимата си жена в компанията на "Най-сексапилния мъж на планетата", за какъвто избраха Тейтъм тази година.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !