Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Деси Слава слабее ударно

отпечатай новината

22.08.2008 12:13 | Видян 26507 пъти | Гласували 2

Деси Слава слабее ударно

Напоследък Деси Слава е решила да изненада себе си и своите почитатели.

През последните два месеца певицата се скри от вниманието на медиите, но се оказа, че си има причина.

Деси реши да сложи край на битката с килограмите и се подложи на гладолечение с чай и плодове и вече се радва на нова фигура, съобщи в. ”Експрес”.

“Аз съм щастлива, че го направих. Не искам да се хваля, но за първи път от няколко години имам перфектните за мен мерки. Мерките ми са съвсем честно – 90-60-90. Е, липсват ми едни 15 см във височината, за да докарам манекенските мерки, но пък аз компенсирам с 15-сантиметрови токчета”, откровено сподели красавицата.

За първи път от доста дълго време миньончето намери време за почивка и заведе сина си на ваканция в Поморие, после тръгва на турне в Щатите, където ще радва българската общност в продължение на месец.

Деси ще направи бурно завръщане и с новите си две песни, на една от които засне и доста интересен клип. Най-новата песен се казва “Катастрофа”. Тя е модерно, ритмично, с доста китари, хардрок парче с гръцки попфолк елементи.
Деси е заложила основно на имиджови кадри, а феновете й могат да я видят като рокерка с китара. Режисьор на видеото е Ники Нанков, косата е дело на Чавдар Василев - Чочо, а за грима певицата отново се довери на Кирил Чалъков. Разбира се, не липсват изненадващи и провокативни сцени, пропити със сексапила на блондинката. Във видеото участва сестрата на Азис – Матилда, както и балерините от балет “Нова”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !