Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Захари Бахаров с шина за ЧРД

отпечатай новината

13.08.2013 09:00 | Видян 3298 пъти

Захари Бахаров с шина за ЧРД

Захари Бахаров си подари повече от ексцентричен подарък за рождения ден - операция. По план Иво Андонов от "Под прикритие" трябваше да легне под ножа през юли заради скъсани коленни връзки. Проблемът му датирал от половин година, но той все отлагал хирургическото лечение заради натоварената си програма. Така навръх 33-тия си рожден ден вместо да пусне снимка от парти с торта, Захари се похвали с прясно шиниран крак. Актьорът пусна снимка в социалната мрежа Фейсбук и надпис: "Ай, честито".

Както "Всеки ден" вече писа, Бахаров изкара лятото с патерици заради проблемите с крака си, а ортопедите бяха дали срок на актьора до есента най-късно да легне под ножа. Поради многобройните си ангажименти Захари все не намираше време да се погрижи за себе си и затова се налагаше да пристяга със специални протези, за да не изпитва болка и да не увреди състоянието на крака си съвсем. Заради травмата Бахаров спря изцяло да спортува и дори пусна леко коремче.

В същото време съвсем скоро се очаква да започнат снимките на 4-тия сезон на „Под прикритие". В излъчения последен епизод на третия сезон героят на Захари Бахаров - Иво Андонов бе смъртоносно ранен. Затова и в интервю преди време Бахаров заяви, че заради операцията му сценаристите щели така да напишат ролята му, че да се налага и героят му Иво да се движи с патерици и тъкмо така образът му щял да е по-истински. "Ако всичко върви по план, ще съм куц кон само месец-два и от есента съм пак на крака", заяви с усмивка преди време Бахаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !