Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кание оборудва Ким с два бронирани джипа

отпечатай новината

14.08.2013 11:00 | Видян 1439 пъти

Кание оборудва Ким с два бронирани джипа

Кание Уест купи два бронирани джипа, всеки на стойност от 1,2 млн. щатски долара, предаде tialoto.bg. Впечатляващите коли ще ескортират неговата половинка Ким Кардашян и малката им дъщеря Норт, научи още fakti.bg.

Колите са на Dartz Motorz, а моделът е Prombron Iron Diamonds. В такъв автомобил се вози и  президентът на САЩ - Барак Обама. 36-годишният рапър явно не пести състоянието си, когато става въпрос за най-любимите жени в живота му. Той е решил да се сдобие със скъпите бронирани машини, за да предотврати "отвличания и други проблеми, които могат да се случат на богата и самотна жена на улицата."

Малко преди да роди през юни, бременната Ким беше преследвана от папараците с два джипа, но се отърва само с уплаха. Може би затова Кание е решил да инвестира в по-недостъпни автомобили , които да возят двумесечната му дъшеря и нейната майка.
Двата супер-SUV-а са построени, за да издържат на нападенията дори от гранатомети.

"Кание е напълно наясно, че новото му семейство привлича вниманието на чудаци и психопати," заявява източник пред Daily Star. "Той не иска да оставя нищо на случайността... Той е решен да осигури истинска защита за Ким и Норт, докато е на своето турне в САЩ, което стартира през октомври."
 
Според списание Us Weekly, Уест не оставя Норт за повече от час, а когато си е у дома държи бебето през цялото време. Новият албум на Кание "Yeezus" дебютира под номер едно в 31 страни, но поради липса на промоция, продажбите му са разочароващи.

Снимка: ЕПА/БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !