Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Яна на Петко се занемари

отпечатай новината

16.08.2013 12:40 | Видян 3971 пъти

Яна на Петко се занемари

Яна изуми всички присъстващи на рождения ден на Петко Димитров. Столичният бизнесмен бе поканил свои близки приятели, с които да се позабавлява по случай личния си празник. Яна се беше докарала в стилна рокля, но пък за сметка на това, прическата и гримът ѝ хич ги нямаше, пишe kluki.net.

Всички се изненадаха от външния вид на Яна. Роклята ѝ определено беше елегантна и с много привлекателен цвят. Но останалото от танцьорката не беше в най-добрия си вид. Присъстващи на празника коментират, че Яна видимо се е занемарила.

"Принципно ако ще празнуваш рождения ден на мъжа си в заведение с ВИП гости, ще дадеш някой лев и ще си направиш прическа и грим, Яна обаче изглеждаше така сякаш сама си е направила кока, а гримът " определено липсва!", коментират гости от партито на Петко Димитров.

Някои извиниха небрежния вид на танцьорката със слуховете, че е бременна от бизнесмена. "Ако на момичето цял ден ѝ е било лошо и не се е чувствала добре поради ред причини, то надали ѝ е било до фризьори, гримьори и други такива!", изказаха мнение по-състрадателните гости в заведението

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !